Neodstraněné Závady Požární Prohlídky

Na základě Preventivní Požární Prohlídky provedené na začátku března roku 2024, upozorňujeme bydlící, že i po půl roce stále ještě nedošlo k odstranění nálezů dle uvedené zprávy. Více informací lze nalézt v kategorii Oznámení a v samostatném článku s galerií.

Prosíme vlastníky jednotek o všímavost

Prosíme vlastníky bytových jednotek o všímavost k okolí a případné nahlášení "nepravostí". Opravdu není v povinnostech úklidové firmy (ani členů výboru) čištění zdí pomalovaných krví. 

Upozornění - zvýšený výskyt vos

V některých bytových jednotkách SVJ Krškova 783-784 se eviduje výskyt vos. Hnízda vos mohou být nalezena i ve společných prostorách či balkonech. Obyvatelům je doporučeno dbát na bezpečnost a hlásit další výskyty hmyzu. Více informací v sekci Oznámení v článku, který se této problematice věnuje.

Upozornění - vypadlé klouby trubek dešťového svodu

Dnes, 27. 6. 2024 došlo k uvolnění kloubů trubek dešťových svodů ve vchodě 784. Další informace k této události naleznete v sekci Oznámení a v článku.

Zpráva o kontrole systému vytápění a větrání ze dne 30.5.2024

Informace o provedené Kontrole systému vytápění nebo kombinovaného systému vytápění a větrání číslo 601444.0. Více informací v článku, kde lze kompletní zprávu pročíst a stáhnout.

Plánovaná odstávka teplé vody léto 2024

PVK v období 10.6.2024 - 12.6.2024 nebude dodávat teplou vodu z důvodu rekonstrukce ohřívacího systému.

Více informací v článku v sekci oznámení.